top webmail top contact
Internet & Hostingdiensten

Internet & Hostingdiensten

Tagline

Wij bieden hostingpakketten voor zowel de zakelijke als particuliere klant voor een aantrekkelijke prijs. Maar het is ook mogelijk om bij ons een op maat gemaakte pakket te laten samenstellen. 

Office & Web Solutions

Office & Web Solutions

Tagline

Heeft u expertise nodig voor uw office applicatie ? Of misschien een programmeerklus ? Misschien een internet of intranet probleem.... Leg het ons voor en waarschijnlijk hebben wij een oplossing hiervoor...

Webdevelopment & Applications

Webdevelopment & Applications

Tagline

Bij ons is het mogelijk om op maat gemaakte (bedrijfsmatige) webapplicaties te bouwen in PHP, of te koppelen met uw bestaande database. 

Domeinregistratie

Domeinregistratie

Tagline

Bij ISPW is het ook mogelijk om uw gewenste domein te registeren en/of te koppelen aan uw hostingaccount. Meerdere domeinen koppelen aan hostingaccount bij ISPW? Daar maken wij geen probleem van. Zo kunt u zorgeloos meerdere domeinen in een account gebruiken of eventueel parkeren. Wilt u alleen een of meerdere domeinen parkeren, ook dat is geen probleem bij ISPW.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.
U bevindt zich hier: HomeOver ons

Over ons

ISP WebRaptors is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2002, dat zich heeft gespecialiseerd op 'the needs of High-End Internet Solutions'. Het samenvoegen van al onze ervaringen en de nauwe samenwerking met onze netwerkpartners zijn we in staat om onze projecten succesvol uit te voeren. Gezamelijk denken we mee met onze klanten en zoeken we naar de juiste oplossing of toepassingen voor uw bedrijf. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van Open Source om uw ICT wensen en vraagstukken in te vervullen. Op deze manier kunnen we uw investering efficienter benutten door de focus niet te leggen op dure licentie kosten maar net die extra ondersteuning wat vaak een van de vereisten is voor een succesvolle afronding.

 

Onze bedrijfsactiveiten zijn voornamelijk gericht op:

- Consultancy

- Office

- Security

- Hosting

- Domein registratie

- E-Commerce

- Webdesign

- Webontwikkeling

- E-Marketing

- Software ontwikkeling

 

Eduard Evers "Oprichter ISP WebRaptors"

 

"Wij geloven zowel in traditionele producten en oplossingen als in OpenSource. Het voordeel van OpenSource is dat bijvoorbeeld bepaalde applicaties of producten door meerdere programmeurs wordt door ontwikkeld zonder dat er te hoge kosten worden gegenereerd. Bij traditionele producten worden deze kosten wel aan de consument doorberekend met daarnaast de extra kosten om nog eens flink winst te maken. OpenSource is namelijk van iedereen en voor iedereen, welk van grote waarde kan betekenen voor uw ICT infrastructuur. OpenSource heeft geen beperkingen en is vrij toegankelijk voor iedereen die hierin geinterresseerd is en er mee wilt werken. Bedrijfskritische applicaties kunnen zonder meer met gemak draaien op dit platform... van beheer tot aan gebruikers toepassing... alles is te vinden! Als men niet geloof in OpenSource dan is dit een van de belangrijkste redenen om er toch even bij stil te staan... Een commercieel product is in de meeste gevallen (deels) gebasseerd op OpenSource. Dus waarom zou U kiezen voor een dure oplossing als het toch goedkoper kan ?"

 

 

Office Solutions
Office VBA Development


Diensten
Consultancy / Advies
Projecten

Microsoft Partner Network
Sales Office 365
Small Business Specialist

VMWare
Licence Expert 1.1
Sales Professional
Technical Solutions Professional
Academic Specialization

Ga naar boven