top webmail top contact
Internet & Hostingdiensten

Internet & Hostingdiensten

Tagline

Wij bieden hostingpakketten voor zowel de zakelijke als particuliere klant voor een aantrekkelijke prijs. Maar het is ook mogelijk om bij ons een op maat gemaakte pakket te laten samenstellen. 

Office & Web Solutions

Office & Web Solutions

Tagline

Heeft u expertise nodig voor uw office applicatie ? Of misschien een programmeerklus ? Misschien een internet of intranet probleem.... Leg het ons voor en waarschijnlijk hebben wij een oplossing hiervoor...

Webdevelopment & Applications

Webdevelopment & Applications

Tagline

Bij ons is het mogelijk om op maat gemaakte (bedrijfsmatige) webapplicaties te bouwen in PHP, of te koppelen met uw bestaande database. 

Domeinregistratie

Domeinregistratie

Tagline

Bij ISPW is het ook mogelijk om uw gewenste domein te registeren en/of te koppelen aan uw hostingaccount. Meerdere domeinen koppelen aan hostingaccount bij ISPW? Daar maken wij geen probleem van. Zo kunt u zorgeloos meerdere domeinen in een account gebruiken of eventueel parkeren. Wilt u alleen een of meerdere domeinen parkeren, ook dat is geen probleem bij ISPW.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.
U bevindt zich hier: HomeInternet & HostingdienstenWebdesign & Development

Website Design & Development

 

Met ruim 10 jaar ervaring bouwen wij websites op maat voor het midden en klein bedrijf op basis van Joomla. Het CMS Joomla en de bijbehorende componenten stelt de gebruiker in staat om zijn eigen website zelfstandig te beheren en onderhouden. Voor elke wannahave is er wel een module te vinden, wilt u een webshop erbij? Of zoekt u naar een mooi blog? Misschien de connectie met facebook of met google maps? Joomla heeft bijna overal oplossingen voor. Joomla is tevens geschikt voor elke browser en mobile devices zoals iPad, Tabs, of Smartphones. Wij configureren en ontwerpen de website in de gewenste huistijl.

 

 

E-Commerce

 

Heeft u meer de behoefte om uw bedrijfsactiviteiten uit te breiden met E-Commerce / Webshops dan bent u bij ISPW aan het juiste adres. Er zijn diverse webshop applicatie beschikbaar die voldoen aan uw wensen. Van het bezichtigen van het product tot aan het betalingssysteem. Pakbonnen voor het magazijn tot aan de actie om het product te verschepen of af te leveren aan de pakketdienst. Meertalig, BTW tarieven, Betalingssystemen... Alles zit erin... Wij configureren uw webshop en bouwen uw webshop technisch en visueel op naar wens.  

 

 

txt design

Office Solutions
Office VBA Development


Diensten
Consultancy / Advies
Projecten

Microsoft Partner Network
Sales Office 365
Small Business Specialist

VMWare
Licence Expert 1.1
Sales Professional
Technical Solutions Professional
Academic Specialization

Ga naar boven