top webmail top contact
Internet & Hostingdiensten

Internet & Hostingdiensten

Tagline

Wij bieden hostingpakketten voor zowel de zakelijke als particuliere klant voor een aantrekkelijke prijs. Maar het is ook mogelijk om bij ons een op maat gemaakte pakket te laten samenstellen. 

Office & Web Solutions

Office & Web Solutions

Tagline

Heeft u expertise nodig voor uw office applicatie ? Of misschien een programmeerklus ? Misschien een internet of intranet probleem.... Leg het ons voor en waarschijnlijk hebben wij een oplossing hiervoor...

Webdevelopment & Applications

Webdevelopment & Applications

Tagline

Bij ons is het mogelijk om op maat gemaakte (bedrijfsmatige) webapplicaties te bouwen in PHP, of te koppelen met uw bestaande database. 

Domeinregistratie

Domeinregistratie

Tagline

Bij ISPW is het ook mogelijk om uw gewenste domein te registeren en/of te koppelen aan uw hostingaccount. Meerdere domeinen koppelen aan hostingaccount bij ISPW? Daar maken wij geen probleem van. Zo kunt u zorgeloos meerdere domeinen in een account gebruiken of eventueel parkeren. Wilt u alleen een of meerdere domeinen parkeren, ook dat is geen probleem bij ISPW.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.
U bevindt zich hier: HomeHostingdiensten

Hostingdiensten

ISPW biedt verschillende hostingdiensten aan voor zowel de zakelijke als zijnde de particuliere markt.

 

 

Zakelijk

 

Voor de zakelijke klanten heeft ISPW vier verschillende pakketten samengesteld. In deze abonnements-vormen is het mogelijk om uw domein via dns/mx optie naar wens aan te passen of zelfs meerdere domeinen in onder te brengen.

 

Backup

 

Wij maken standaard van alle afgenomen zakelijke hostingpakketten dagelijks een backup. Optioneel bieden wij tegen aantrekkelijke prijzen service abonnementen aan om een maandelijkse backup te bewaren voor max 3 maanden, of desgewenst een wekelijkse backup tot max 4 weken. In dit abonnement zit een aantal restore-requests inbegrepen dat kosteloos voor u wordt uitgevoerd indien u ons hiervoor de opdracht geeft. Een restore-requestszonder service-abonnement is mogelijk echter worden hier wel kosten voor berekend.

 

SLA Incidenten

 

Heeft u een vraag, probleem, of misschien iets anders, neem dan contact met ons op via ons webformulier. U zult binnen 1 werkdag bericht van ons terug ontvangen.

Een incident/storing wordt over het algemeen binnen 8 uur voor u opgelost tijdens werktijden Ma-Zo 8.00-20.00.  Wilt u graag een SLA van 4 uur of korter neem dan contact op met ons.

 

Uptime

 

Statistisch gezien hebben wij een uptime van 99,99%.  Zijn er werkzaamheden of storingen op ons netwerk kondigen wij dit aan op http://www.ispwebraptors.com/meldingen

 

 

 

 

Budget Hosting

 

Speciaal voor de particuliere klant hebben wij een (budget) hostingpakket samengesteld. Hierbij zit inbegrepen. 1Gb webruimte, 10 Gb dataverkeer, 1 gratis nl domein. 25 mailboxen incl spamfilters. Een MySQL database, een ftp account en webmail. Dagelijkse backup door ons is mogelijk echter tegen meerprijs. Via ons Hosting management console is het mogelijk om kosteloos zelf een backup te maken naar een door u te bepalen locatie.

 

 

txt hosting

Office Solutions
Office VBA Development


Diensten
Consultancy / Advies
Projecten

Microsoft Partner Network
Sales Office 365
Small Business Specialist

VMWare
Licence Expert 1.1
Sales Professional
Technical Solutions Professional
Academic Specialization

Ga naar boven